Burn out coach

Op zoek naar een burn-out coach die jou kan helpen bij een burn-out? Ik ben Arjen Luijendijk, gespecialiseerd in het coachen van professionals met een burn-out.

Burn-out symptomen

Wanneer je last hebt van een burn-out krijg je vaak te maken met verschillende symptomen. De meest voorkomende zijn vermoeidheid, moeite met concentreren en neerslachtigheid. Wanneer je hier last van hebt, heeft dit serieuze gevolgen voor zowel jouw professionele als persoonlijke leven. Zo heb je vaak geen motivatie meer en kan het zelfs zo zijn dat je niet langer in staat bent om te werken.

Burn-out coaching

Om je er weer bovenop te helpen, kun je gebruik maken van burn-out coaching die gegeven wordt door een professionele burn-out coach. Een burn-out coach geeft je inzicht in de reden waarom je een burn-out hebt opgelopen en wat je er aan kunt doen om je weer in staat te stellen om aan het werk te gaan. Tijdens sessies met een burn-out coach krijg je handige tips en leer je verschillende technieken om succesvol om te gaan met de stressfactoren die er voor hebben gezorgd dat je een burn-out hebt gekregen. Zo leer je om stap voor stap jouw eigen leven weer terug te winnen en om gezonder om te gaan met stress.

Professionele coaching

Ik ben Arjen Luijendijk, een professionele burn-out coach die je vanuit persoonlijke ervaring optimaal kan begeleiden met het herstellen van een burn-out. Dankzij interactieve sessies en beproefde methoden leer ik je onder andere om je beter uit te spreken tegen stress factoren in je leven en om je grenzen beter te bewaken. Zo leer je niet alleen met de burn-out om te gaan maar ook om een eventuele toekomstige burn-out te voorkomen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat ik als burn-out coach voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het online contactformulier! Of bel mij gerust even op via 030-7555377.