Burn out coaching

Een standaard re-integratieproces helpt niet altijd om een werknemer weer aan het werk te krijgen. Er kunnen allerlei fysieke en mentale beroepsziekten de kop opsteken waarvan een burn-out er een is. Dit is ook meteen de meest voorkomende beroepsziekte. Om het probleem te kunnen verhelpen dient er gegraven te worden naar de onderliggende oorzaak van het probleem. Als het gaat om een burn-out is er vaak sprake van een emotionele en complexe situatie waarbij een arbeidsdeskundige voldoende hulp kan bieden. Burn-out specialist Arjen Luijendijk licht daarom graag toe wat er nodig is om bovenop een burn out te komen en hoe burn out coaching hierbij kan helpen.

Burn out coaching kan beroepsziekte nummer 1 doen verhelpen

Nadat de maat vol is en stress op het werk leidt tot een burn out, zit u thuis op de bank. Het UWV zal alles op alles te zetten om u aan het werk te krijgen. In tegenstelling tot fysieke beroepsziekten heeft een burn out onderliggende, emotionele redenen welke kenbaar moeten zijn om de problemen mee te kunnen verhelpen. Het inschakelen van een specialistische burn out coach kan herstel betekenen of wanneer u voor een burn out hulp in wilt schakelen zelfs doen voorkomen. Er dienen zich in totaal drie vragen aan die u met behulp van burn out coaching kan voorkomen:

  • Wat maakt dat ik opgebrand ben?
  • Wat wil ik eigenlijk in het leven?
  • Hoe stel ik me vanaf nu onafhankelijk op van wat anderen van mij vinden?

Van online programma tot persoonlijke begeleiding

Op de website staat niet expliciet vermeld welke diensten worden verleend. Een coach heeft immers altijd met andere cliënten te maken en dus ook altijd met verschillende problemen. Alleen maatwerk kan het probleem doen laten verhelpen. De basis bestaat echter uit de terugkeer van energie waar u mee leert om dagelijkse bezigheden langzamerhand weer onder de knie te krijgen. Dit wordt gedaan door middel van een online programma onder de naam Energie Terug online. U kunt kiezen uit een basis- en pluspakket. In het pluspakket gaat u dieper in op de voor u relevante problemen en voert Arjen een evaluatiegesprek met u. Het online programma is een bewezen effectieve methode die de basisenergie op orde brengt.

Neem contact op met mij!

Een ervaringsdeskundige burn out kan coaching bieden. Arjen van Luijendijk, burn out specialist kunt u de hand toereiken en u uit de diepe put halen welke u ervan weerhoudt om dingen te doen die u het liefst wilt doen. Een gratis adviesgesprek van 45 minuten kan al laten blijken wat voor hulp u nodig heeft. Heeft u vragen m.b.t. mijn dienstverlening? Stel deze dan gerust door middel van het contactformulier. Ik sta graag voor u klaar!