Op 10 januari gezien bij Beste Deal van Nederland?


"Ik ontwikkelde deze praktische methode om het ook voor jou mogelijk te maken om stralend uit je burn-out te komen. Mijn zoektocht naar een leven vol energie en plezier heeft ruim 15 jaar geduurd.
Al mijn kennis en ervaring uit die periode heb ik in dit programma bij elkaar gebracht.
Omdat ik het jou oprecht gun om ook te genieten van het leven en te gaan stralen!"


Arjen Luijendijk, energieleverancier

Online Burnout Toolkit € 195

Burnout Doorbraak Programma € 695

Prijs incl BTW

Prijs incl BTW

 • jouw startmoment bepaal je zelf
 • vanaf thuis en in eigen tempo het stappenplan volgen
 • 4 maanden videolessen en werkboeken
 • 6 maanden toegang tot je eigen leeromgeving
 • beschikbaar vanaf 1 februari 2016
 • jouw investering in jezelf is € 295
Burnout Toolkit
 • start nieuwe groep 30 maart 2016
 • exclusief voor max. 10 deelnemers
 • 4 maanden videolessen en werkboeken
 • 4x 1 dagdeel Masterclass
 • 2x 1 op 1 Skype coaching (30 minuten)
 • 2x live Q&A webinars
 • 12 maanden toegang tot je eigen leeromgeving
 • alle deelnemers starten met een intakegesprek

Alleen tevreden deelnemers

Ik wil alleen tevreden deelnemers! Als blijkt dat de online Toolkit helaas toch niet helemaal bij jou past dan krijg je binnen de eerste 21 dagen je volledige aankoopbedrag retour. Bij het Burnout Doorbraak Programma nodig ik je eerst uit voor een intakegesprek. Daarin bepaal jij definitief of je interesse hebt en kan ik vaststellen of jouw doelstellingen en motivatie aansluiten bij het programma. Zo maak jij met deze investering in jezelf een vliegende start.

Heerlijk thuis met je laptop opdrachten ontvangen en aan jezelf werken wanneer het jou uitkomt. Relaxte sfeer in de video's, fijne werkboeken en de prettige manier waarop Arjen mij persoonlijk begeleid heeft tijdens het programma.

Katrien
administratief medewerker

Meer innerlijke rust, meer zelfvertrouwen en een meer bewuste leefstijl, dat is wat het programma mij heeft gebracht. Mijn energieniveau is een stuk stabieler geworden, zodat ik nu met een goed gevoel verder kan bouwen. Arjen heeft een prettige wijze van coachen en presenteren en je kunt rekenen op deskundige en verzorgde feedback. Een aanrader voor wie zichzelf na burn-out een nieuwe start gunt.

HK
zelfstandig coach & trainer

Het traject heeft mij geholpen om anders naar mezelf en mijn eigen handelen en denkwijze te kijken. Ik kan nu beter loslaten en mijn eigen grenzen aangeven.

Wendy B.
groepsleerkracht

Wil jij naast de online Toolkit 1 op 1 coaching van mij?
Dan is het Burnout Doorbraak Programma iets voor jou!


Je volgt het Burnout Doorbraak Programma in combinatie met de online Toolkit. Het is een traject waarbij jij gegarandeerd een doorbraak realiseert in jouw herstel. Vier keer per jaar maak ik ruimte in mijn agenda voor een groep van maximaal 10 deelnemers. Voor wie is het Doorbraak Programma speciaal bedoeld? Voor gemotiveerde mensen die ervoor kiezen de regie van hun herstel na burn-out in eigen hand te nemen en willen investeren in zichzelf. Want ik weet coaching kost tijd, geld en energie. Daarom kijken we via een intakegesprek of jouw doelstellingen en motivatie aansluiten bij het programma. Zo weten we samen zeker dat het Doorbraak Programma dé investering  in jezelf is die jou gaat helpen naar volledig herstel. En daarbij wil ik jou natuurlijk van harte begeleiden.

Veelgestelde vragen

 • Q.Wanneer start de Burnout Toolkit?

  A.Dit unieke online pakket is beschikbaar vanaf 1 februari 2016. De startdatum bepaal je zelf door na de betaling van de Toolkit jouw startmoment aan mij door te geven. En als je tijd tekort komt, geen probleem. Je krijgt van mij twee maanden extra om gebruik te maken van de Toolkit, dus in totaal 6 maanden.

 • Q.Wanneer start het Doorbraak Programma?

  A.De officiële start van het Doorbraak Programma is op 17 februari a.s. met een online webinar waarin ik het volledige programma ga toelichten en we op een unieke manier met elkaar gaan kennismaken. Hoe? Dat blijft nog even een geheim. De eerste Masterclass zal ongeveer twee weken later worden gehouden.

 • Q.Wat heb ik nodig om de online Toolkit te gebruiken?

  A.De videolessen en de huiswerkopdrachten in pdf staan voor je klaar in een beveiligde omgeving waar je persoonlijk op inlogt. Dus een internetverbinding is voldoende. Als extra heb ik een forum toegevoegd waar alleen gebruikers van de Toolkit hun berichten op kunnen delen. Zo is het heel eenvoudig om ervaringen uit te wisselen en weer van elkaar te leren.

 • Q.Een training in een groep, is dat wel wat voor mij, Arjen?

  A.Deelnemen in een groep is natuurlijk spannend, dat heeft bijna iedereen. Ik kan je heel veel dingen leren en laten zien, maar vergeet niet dat de deelnemers jou ook weer kunnen helpen. Omdat ze jouw verhaal zo goed herkennen of ze jou dat ene zetje geven om in actie te komen. Hoe tof is het om achteraf samen te kunnen zeggen, dit hebben we maar mooi geflikt!

 • Q.Hoeveel tijd heb ik per week nodig voor de Toolkit?

  A.Reken op gemiddeld 3 uur per week. Iets minder of meer kan ook, maar dat is aan jou. En je hebt twee maanden uitloop als je meer tijd nodig hebt voor opdrachten door vakantie of welke vertraging dan ook.

 • Q.Hoeveel tijd heb ik nodig voor het Doorbraak Programma?

  A.Door de combinatie van de Toolkit met de Masterclasses en Webinars kom je gemiddeld uit op 4 uur per week. De reistijd dan even niet meegerekend. Je krijgt in totaal 12 maanden toegang tot de online omgeving. Lekker om oefeningen te herhalen of je resultaten terug te lezen.

 • Q.Kan dat echt die resultaten in 4 maanden tijd?

  A.De kracht van de online Toolkit is dat je vanaf dag 1 je basisenergie gaat herstellen. Met die basis krijg je rust en ruimte om verder te werken aan jezelf. En ik heb speciale oefeningen toegevoegd die het effect van de lessen die je volgt versterken. De resultaten van de gebruikers tot nu toe bevestigen dat je je herstel een BOOST geeft met dit unieke programma.

 • Q.Kan dat echt, stralend uit mijn burn-out in 4 maanden?

  A.Waar je bij de online Toolkit een energie Boost krijgt, garandeer ik hier een Doorbraak in jouw burn-out in 4 maanden. Want jij bent gemotiveerd om nu écht te gaan herstellen en je krijgt daarbij intensieve begeleiding tijdens de Masterclasses en individueel via Skype. Je gaat tijdens het programma al merken dat je energie toeneemt en je stap voor stap jouw doelstellingen realiseert.

Heb je nog meer brandende vragen?


Ik kan mij goed voorstellen dat je nog andere vragen over deze programma's hebt en die graag aan mij wilt stellen. Stel ze gerust tijdens een gratis adviesgesprek. Dan kan ik gericht jouw vragen beantwoorden, zodat je een nog betere keuze kunt maken.

Het Burnout Doorbraak Programma start over: