Bespaar jezelf de moeite om te zoeken naar allerlei methoden om weer fit en vitaal te worden.
Ontdek hoe je makkelijk zelf je basisenergie op orde brengt met het programma
blanco

Energie Terug online

JOUW PAD NAAR ENERGIE & PLEZIER
blanco

  10 Inspirerende video's met compleet online werkboek


  Alles wat je nodig hebt om zelf succesvol je energie en plezier terug te krijgen
  blanco

  Inhoud Energie Terug BASIS:

  A. 10 inspirerende video's


  In het online BASIS programma heb je onbeperkt toegang tot 10 video's met een boodschap. Om jou te motiveren en te inspireren om de route naar meer energie en plezier te volgen. Iedere video is een inleiding naar jouw volgende stap op die route.

  IN DE 10 VIDEO'S KOMEN DEZE THEMA'S AAN BOD:  Energiebalans, Bewegen, Herstellen, Water, Positiviteit, Slapen, Voeding, Me-time, Stress en Zelfvertrouwen blanco

  B. Compleet online werkboek


  PRAKTISCHE TIPS EN OEFENINGEN   Bij ieder thema ontvang je praktische tips, prikkelende vragen en oefeningen om direct mee aan de slag te gaan. Bij elkaar gebracht in een compleet online werkboek.

  EXTRA VERDIEPING  Bij ieder thema heb ik extra informatie verzameld. Interessante artikelen, filmpjes of verhalen. Zodat jij als je het onderwerp interessant vindt je erin kunt verdiepen.

  RUIMTE VOOR AANTEKENINGEN   Wat zou een compleet werkboek zijn zonder ruimte voor eigen aantekeningen? Bij ieder thema heb je de mogelijkheid om zelf je voortgang bij te houden of andere aantekeningen te maken. Volledig afgeschermd in jouw eigen online werkboek.

  C. Om het je nog makkelijker te maken


  THUIS VANAF JE PC TE VOLGEN   Je krijgt rechtstreeks toegang tot je eigen werkboek. Het voordeel daarvan is dat je thuis vanaf je PC of laptop het programma kunt volgen.

  JIJ BEPAALT ZELF HET TEMPO  Als je klaar bent met het ene thema, dan is de volgende automatisch beschikbaar. Als je twee thema's per week  doorloopt, dan kan je in 1 maand klaar zijn. Maar dat is dus niet verplicht. Jij kiest zelf het tempo uit wat bij je past.

  ONBEPERKTE TOEGANG (6 MAANDEN)  Dus als je meer tijd nodig hebt om welke reden dan ook, dan kan dat. Je hebt namelijk 6 maanden onbeperkt toegang tot Energie Terug online.

  ZELF JE STARTMOMENT PRIKKEN  Het Energie Terug programma is niet gekoppeld aan een challenge of een nieuwe groep die gaat starten. Het startmoment bepaal je helemaal zelf. Direct de volgende dag na je aanmelding of een week later in verband met je vakantie? Geen probleem, jij kiest zelf de geschikte datum uit.

  Ik bepaal nu mijn eigen grenzen
  Energie Terug heeft mij geholpen om anders naar mezelf en mijn eigen handelen en denkwijze te kijken. Ik kan nu beter loslaten en bepaal ook mijn eigen grenzen.

  Wendy B.
  groepsleerkracht

  Heerlijk aan mijzelf werken als mij dat uitkomt
  Ik kon heerlijk thuis achter mijn laptop de opdrachten ontvangen en aan mijzelf werken wanneer het uitkwam. De video's in Energie Terug hebben een relaxte sfeer waardoor ik steeds meer plezier kreeg om de volgende stappen te zetten.

  Katrien
  administratief medewerker

  Het programma in het kort:
  blanco

  Energie Terug BASIS
  € 29,95 (incl btw)

  Energie Terug PLUS
  € 99,95 (incl btw)

  • 10 inspirerende video's
  • compleet online werkboek
  • vanaf thuis in je eigen tempo volgen
  • 6 maanden onbeperkte toegang
  • jouw startmoment bepaal je zelf
  Energie Terug BASIS
  • 10 inspirerende video's
  • compleet online werkboek
  • vanaf thuis in je eigen tempo volgen
  • 6 maanden onbeperkte toegang
  • jouw startmoment bepaal je zelf
  • PLUS focusgesprek met Arjen (45 minuten)
  • PLUS evaluatiegesprek met Arjen (45 minuten)
  Energie Terug PLUS

  Ik kan nu eindelijk verder bouwen!
  Meer innerlijke rust, meer zelfvertrouwen en een meer bewuste leefstijl, dat is wat het Energie Terug mij heeft gebracht. Mijn energieniveau is een stuk stabieler geworden, zodat ik nu eindelijk verder kan bouwen. Arjen heeft een prettige wijze van coachen en presenteren en je kunt rekenen op deskundige en verzorgde feedback. Een aanrader voor wie zichzelf na burn-out een nieuwe start gunt.

  Henk
  zelfstandig coach & trainer

  Inhoud Energie Terug PLUS (€ 99,95):


  In het BASIS programma zit geen persoonlijke coaching van mij inbegrepen. De reden is heel simpel. Om de investering in het BASIS pakket zo klein mogelijk te houden.

  Als jij als deelnemer bang bent voor een dip of juist nu behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, dan is het PLUS programma precies iets voor jou. Het heet niet voor niets een PLUS pakket, want ik heb naast de BASIS twee bonussen toegevoegd.

  PLUS: Focusgesprek met Arjen


  SAMEN BEPALEN WAAR BIJ JOU DE FOCUS LIGT  Hoe mooi zou het zijn als je direct bij de start van Energie Terug al weet wat voor jou de belangrijkste thema's gaan worden. Waar bij jou de focus ligt om je basisenergie weer op orde te krijgen. Helemaal afgestemd op jouw situatie. Dat doen wij samen tijdens een telefonisch focusgesprek van maximaal 45 minuten. In de praktijk is dat namelijk vaak al voldoende.

  PLUS: Evaluatiegesprek met Arjen


  EEN PERSOONLIJK ADVIES HOE NU VERDER  Bij de start van Energie Terug hebben we samen je focus bepaald. Aan het einde van het programma bekijken we samen welke resultaten je hebt behaald en ook wat je nog zou willen bereiken. Dat doen we weer telefonisch met een evaluatiegesprek van maximaal 45 minuten. Je krijgt van mij een persoonlijk advies hoe jij je energie nog verder kunt opbouwen en als dat nodig is ook hoe je een eventuele terugval in de toekomst kunt voorkomen.

  Een investering in jezelf, omdat jij het waard bent!


  NU IS HET TIJD OM AAN JEZELF TE WERKEN  Het Energie Terug programma is een echte investering in jezelf. En dat heb je ook wel verdiend. Je bent altijd actief geweest, stond klaar voor iedereen die hulp nodig had en bent maar doorgegaan. Totdat je bij jezelf merkte dat je over je eigen grenzen bent heengegaan. Herkenbaar? Dan is het nu tijd om aan jezelf te werken. De regie in je leven terug te pakken en te gaan doen wat jij graag wilt.

  EEN STEVIGE BASIS VOOR DE TOEKOMST  Je bouwt in korte tijd je basisenergie weer op. Stel je eens voor wat dat je oplevert. Weer lekkerder in je vel, meer energie voor thuis, voor je familie, voor je vrienden of voor je werk. Je sociale leven weer oppakken. Dingen die jij belangrijk vindt! En je legt ook een stevige basis voor de toekomst, omdat je leert wat nodig is om een nieuwe energiedip te voorkomen.

  BEWUST EEN LAGE BASISPRIJS  Als jij mee doet aan Energie Terug BASIS is jouw investering € 125 inclusief BTW. Mijn team vind dit nog steeds een te lage prijs voor wat ik bied en wat het jou kan opleveren. Toch kies ik er bewust voor om de prijs zo te houden. Vanuit mijn missie dat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen om te genieten van het leven. "Make this world a better place for you and for me".

  PLUS MEER RENDEMENT  Bij deelname aan Energie Terug PLUS is jouw investering € 375 incl BTW. Jouw grote voordeel: je haalt gegarandeerd meer rendement uit de training door mijn persoonlijke begeleiding bij de start (focusgesprek) en het actieplan aan het einde (evaluatiegesprek). En niet te vergeten je gratis ticket voor Take Back The Power, jouw moment voor jezelf.
  Energie Terug PLUS

  Ik ontwikkelde dit praktische stappenplan zodat je zelf makkelijk je basisenergie op orde kunt krijgen. In korte tijd resultaat bereiken en voor een beperkt budget.


  Mijn zoektocht naar een leven vol energie en plezier heeft ruim 15 jaar geduurd. Die tijd wil ik jou ook graag besparen.


  Al mijn kennis en ervaring heb ik daarom in dit unieke online programma bij elkaar gebracht. Omdat ik het jou oprecht gun om fit en vitaal te leven en vooral veel plezier te maken!

  Arjen
  Burn-out specialist

  Veelgestelde vragen

  • Q.Wat heb ik nodig om Energie Terug te gebruiken?

   A.Je werkboek met de inspirerende video’s, praktische tips, coachvragen en verdieping staan in een beveiligde omgeving waar je persoonlijk op inlogt. Ook het Energie Terug Forum vind je daar. Dus een computer of tablet met een internetverbinding is voldoende.

  • Q.Hoeveel tijd heb ik per week nodig voor Energie Terug?

   A.Als je het programma binnen een maand wilt doorlopen, reken dan op gemiddeld 2 uur per week. Iets minder of meer kan ook, dat bepaal je zelf. En als er langer dan een maand over wilt doen dan kan dat. Je krijgt 6 maanden onbeperkte toegang tot jouw online werkboek.

  • Q.Kan dat echt mijn Energie Terug in 1 Maand?

   A.JA! De kracht van dit online programma is dat je vanaf dag 1 je basisenergie gaat herstellen. De oefeningen in Energie Terug zijn zodanig opgebouwd dat ze elkaar versterken  Zo bouw je stap voor stap meer energie en plezier op. Een stevige basis die je de ruimte geeft om weer te gaan genieten van het leven.

  • Q.En stel nou dat Energie Terug toch niets voor mij is?

   A.Natuurlijk kan het zijn dat jij ondanks je actieve aanpak merkt dat je basisenergie niet verbetert. Als je mij dat binnen 30 dagen nadat je gestart bent laat weten, dan stort ik direct en zonder discussie het aankoopbedrag op je rekening terug. Ik hanteer de simpele regel: Niet goed? Geld terug!

  30 Dagen Tevredenheidsgarantie
  Niet goed? Geld terug!

  Alleen tevreden deelnemers

  Ik wil alleen maar tevreden deelnemers! Als blijkt dat ondanks je actieve deelname jouw basisenergie niet is verbeterd tijdens het Energie Terug programma laat dat dan binnen 30 dagen na je inschrijving aan mij weten. Je ontvangt dan je volledige aankoopbedrag zonder discussie terug. Die garantie geef ik zowel bij het BASIS programma als bij PLUS. Geen kleine lettertjes: Niet goed? Geld terug!

  ja ik doe mee basis groot

  ja ik doe mee plus groot

  Na je aanmelding ontvang je een mail met een bevestiging van jouw deelname en vervolgens krijg je binnen 24 uur de toegangscode tot het online programma. PLUS deelnemers ontvangen direct na inschrijving een uitnodiging voor het Focusgesprek. Informatie over de Vraag- & Antwoordsessies (waar, wanneer, hoe aanmelden, etc.) stuur ik je uiterlijk twee weken van tevoren toe.

  Geniet van het leven en straal!

  Arjen Luijendijk