Burn-out spreekuur (gratis)

Veel mensen met burnout-klachten zijn via internet op zoek naar informatie. Ze zitten niet lekker in hun vel, zijn heel erg moe en willen toch antwoord hebben op hun vragen. Ze willen zo graag zélf uitzoeken wat er aan de hand is. De energie die ze nog hebben gaat op aan de dagelijkse verplichtingen, zoals het werk (als dat nog lukt), zorg voor de kinderen, het huishouden en dat soort zaken. Voor vrienden en familie blijft er weinig over. De klachten van hoofdpijn, spierpijn, slechte concentratie, dingen vergeten, geen goede nachtrust en helemaal leeg zijn gaan maar niet over. En sommige mensen in de omgeving zijn wel betrokken, maar ze begrijpen je niet. De twijfel slaat soms toe… ben ik nou gek?

En dan is het zo prettig om je verhaal kwijt te kunnen aan iemand die je wél begrijpt. Niet alleen een ervaringsdeskundige die je een luisterend oor biedt maar ook concreet advies kan geven over jouw situatie. Zodat je niet verder hoeft te zoeken, maar direct in actie kunt komen om je batterij weer op te laden

Wat levert het spreekuur jou op?

* Na een korte test krijg je een indicatie….
* Dertig minuten lang staat jouw verhaal centraal
* Je kunt al jouw brandende vragen stellen
* En je hoeft de deur er niet voor uit; via telefoon of Skype
* Je ontvangt gratis advies waarmee je direct aan de slag kunt

Gratis? Ja, ik stel graag mijn kennis en ervaring opgebouwd na mijn burn-out 15 jaar geleden zoveel mogelijk beschikbaar. Om een burn-out bij jou te voorkomen of om het herstel zo kort mogelijk te laten duren. Omdat ik dat jou gun!

Ja, ik meld mij aan voor het burn-out spreekuur