Hulp bij burn-out klachten

Werkstress is beroepsziekte nummer 1 in Nederland en is in de volksmond beter bekend als een burn-out. De beste remedie tegen een burn-out is tijd. Gedurende de tijd die je neemt voor jouw herstel neem je afstand van hetgeen dat bij jou een burn-out veroorzaakt heeft. Het kan goed zijn dat je dat nog niet weet. Onbewustheid leidt er namelijk toe dat je op een gegeven moment knapt en daarna nog moet achterhalen wat de oorzaak is. De oorzaak van een burn-out kun je onder meer vinden in bepaalde karaktereigenschappen in combinatie met een ongebalanceerd leven. Arjen Luijendijk biedt online hulp bij burn-out klachten en helpt je de draad weer op te pakken.

Wanneer naar hulp zoeken bij burn-out klachten?

De symptomen beginnen bij een overspannen gevoel. Op dit moment heb je nog geen burn-out en wanneer je je dit realiseert kun je nog terug om wijzigingen aan te brengen in jouw leven om zo dit gevoel kwijt te kunnen raken. Wanneer je eenmaal een burn-out hebt begin je vanaf het nulpunt en zal je een pauze moeten nemen van het werk om volledig tot rust te komen en jezelf weer terug te vinden. Tot de burn-out klachten behoren onder andere lichamelijke en geestelijke vermoeidheid. Wanneer je de burn-out klachten gaat herkennen kan je deze ook verhelpen. Hierbij kan je de hulp krijgen van een burn-out specialist.

Van welke hulp bij burn-out klachten kan ik gebruik maken?

Een burn-out kun je verhelpen door het patroon te doorbreken. Een combinatie van activiteiten zoals werk en studeren en karaktereigenschappen kan op een gegeven moment te veel worden. Er zijn een paar vragen die je je tijdens jouw herstel af moet vragen:

  1. Wat maakt dat ik opgebrand ben?
  2. Wat wil ik eigenlijk in dit leven?
  3. Hoe stel ik me onafhankelijk op van wat anderen van mij vinden?

Ik heb een online hulp programma ingericht op het beantwoorden van deze vragen waarbij je jouw energie weer terug kunt vinden. Herstellen van burn-out klachten en werken leidt tot een averechts effect. Tenslotte is de werkvloer de plek waar de symptomen de kop opsteken. Neem daarom vooral je tijd en breng jouw basisenergie weer op orde met het online programma Energie Terug online.

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Graag kom ik met je in contact wanneer je vragen hebt m.b.t. de diensten die ik je verleen. Contact opnemen doe je door middel van het contactformulier. Daarnaast verwelkom ik je graag voor een adviesgesprek per telefoon van 45 minuten waarin we jouw situatie bespreken. Graag sta ik voor je klaar!