Wist jij dat er wereldwijd honderden wetenschappelijke studies zijn die aantonen wat de effecten van stralingen zijn op onze gezondheid?

Te lang en te veel stress, welke dan ook, veroorzaakt momenteel bij één op de 6 mensen een burn-out. Een zeer grote maar onzichtbare stressor is straling! Afkomstig van alle ons gemak gevende apparaten. Je komt er overal mee in aanraking, thuis, in winkels, bij vrienden en familie en op het werk.

De effecten op onze gezondheid zijn niet mis. In Duitstalige landen heb je inmiddels zogenaamde ‘Umweltmediziener’, die mensen helpen van hun elektrosmog en andere stralingsgerelateerde ziektes en ongemakken af te komen. De schade kan merendeels ongedaan worden gemaakt en je kunt je er in ieder geval tegen beschermen.

Uit eigen ervaring
Laatst werd ik in het centrum van Amsterdam een paar  uur heel fuzzy. Ik vroeg me af waar dat aan zou kunnen liggen. Ik herinnerde me ineens dat Amsterdam inmiddels ‘gezegend’ is met een 5G toren. Mijn sterke vermoeden is dat die mijn systeem fors heeft ontregeld. Toen ik Amsterdam uitreed werd m’n lichaam weer gaandeweg normaal.

Wat er al in vijf minuten gebeurt
Of je het nou al wel of nog niet merkt. Straling heeft een mega invloed op ons lichaam en welbevinden. Bij elk gesprek met je mobieltje aan je oor worden binnen vijf minuten 196 eiwit-systemen in je lichaam vervormd. Dit tast op zijn beurt de kracht van de mitochondriën aan. Beiden, eiwit-systemen en mitochondriën, hebben hersteltijd nodig om weer hun normale, ergo hun gezond functionerende staat te hervinden. In deze video gaat Prof. Dr. Dr. med. Enrico Edinger daar dieper op in.

Te weinig evenals slecht functionerende mitochondriën zorgen voor (chronische) ziektes Het aantal mensen, kinderen en volwassen, met een chronische ziekte is in de afgelopen 8 jaar met 17% gestegen. In alle leeftijdscategorieën, aldus het RIVM. Ra-ra-ra hoe komt dat? De toename van lichaamsvreemde straling is een van de oorzaken daarvan.

Wetenschappelijke bewijzen hiervoor kun je vinden via een portal waar dit dagelijks wordt bijgehouden en gepubliceerd; het EMF-portal genaamd.

Doe de gezondheid van jezelf en je kinderen een plezier. Alvast een paar tips.
Gebruik je laptop via kabel in plaats van via wifi. Zet je mobiel op vliegtuigmodus als je hem bij je draagt of als je hem niet nodig hebt, zoals ’s nachts.
Gebruik oortjes voor je mobiel met een draadje en breng dat bluetooth oortje naar de vuilstort.
Haal alle bluetooth gestuurde apparaten (ook bijvoorbeeld muizen) uit je huis en auto, en zeker die van de babyfoon.
Werk weer gewoon met bedrading. Ja, gedoe, maar wel vele, vele malen onschadelijker voor jouw en jullie gezondheid. Voor onvolgroeide kinderhersenen is al die straling nog schadelijker dan voor volwassenen. Dus niks geen mobieltjes voor kleine kinderen en handsfree elektronisch speelgoed.
Gooi je microwave oven het huis uit. Twee redenen: het vervormd de celstructuur van wat je erin stopt ten negatieve en als hij aanstaat is de straling gevaarlijk voor je lichaam.
Bel zo min mogelijk in de auto via 4G. Bij voorkeur geen Google Maps via je mobiel. Tomtom of Offline Maps is milder; zij functioneren via GPS wat via satellieten werkt.

Onderzoek welke vindingen er al zijn om de impact van de straling van je mobieltje te verlagen en hoe je je huis zo stralingsarm mogelijk kunt maken. Tevens hoe je de stralingsimpact van apparaten kunt verminderen. Zodra ik er meer van weet dan wat ik hier schrijf en betrouwbare dingen gevonden heb, zal ik het delen.

Ook slecht slapen kan door straling veroorzaakt worden
Als je gezond en vrolijk oud wilt worden onderzoek dan wat al die straling doet en hoe je je ertegen kunt beschermen. Veel mensen hebben al last van elektrosmog. Slecht slapen kan veroorzaakt worden door de stopcontacten links en rechts van het bed en/of een elektrische wekker. Het bed 30 à 60 cm van de wand af en een ouderwetse wekker kunnen al uitkomst bieden. Kwestie van uitproberen. Een zogenaamd aardingslaken (een onderlaken waarin ieder geval 50% zilver in is verwerkt) kan eveneens zorgen voor een heerlijke nachtrust, een betere aarding en welbevinden in het algemeen.

Wil je meer weten?
Of jouw (burn-out) klachten met straling te maken kan hebben, wat je eraan kunt doen in je huis en hoe je je leven zo stralingsvrij mogelijk kunt maken, lees je in het toffe boek van de Nederlandse woonbiologe en stralingsexpert Astrid Taks: ‘Uit Straling’.

Om een lang verhaal kort te maken
Als je gezond en bruisend van energie wilt leven en werken is het dus zaak dat je je erin verdiept wat jouw stressoren zijn en wat je kunt doen om ze te verminderen. Ik zou zeggen begin alvast met de maatregelen te treffen die ik je hiervoor in m’n blog aanreikte.

Schroom niet om contact met mij op te nemen als je hulp zoekt voor het gezonder en veerkrachtiger maken van je (burn-out vrije) leven.