Nieuwe technieken wil ik eerst uitproberen

Op het gebied van burn-outbegeleiding zijn er veel methoden en technieken beschikbaar. Ik blijf graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met als doel mijn cliënten zo effectief mogelijk te kunnen begeleiden en adviseren. Want ook ik wil graag resultaten zien. Nieuwe technieken test ik eerst bij mezelf uit, voordat ik het inzet in mijn praktijk. Ik wil zelf overtuigd zijn dat het werkt. Logisch nietwaar?

Zo ging ik op bezoek bij Jeroen

Iemand uit mijn netwerk tipte mij over Jeroen van der Hoff*. Hij is Body Therapist en gebruikt een unieke aanpak, Neurolink NIS. Dat kan zeker interessant voor je zijn. Twee weken geleden was het dan zover. Op naar Koog a/d Zaan, vlakbij de Zaanse Schans. Ik had behoeft aan een check-up, een APK. Stiekem hoopte ik dat hij ook het probleem van mijn linker oog zou kunnen oplossen. Het omschakelen van veraf naar dichtbij kost mij  erg veel moeite. En aan een bril of lenzen wil ik echt nog niet beginnen!

Het werd een APK plus grote beurt

Ik zal je alle details besparen, maar hij kwam veel verstoringen tegen die hij ter plekke aanpakte. Ook op plekken waar ik mij niet bewust was dat er problemen zaten. Zo werd mijn houding verbeterd, de spanning in mijn schouders verholpen en ook het scherpstellen van mijn linker oog. Het werd dus niet alleen APK, maar ook direct een grote beurt!

Met een holistische benadering

En je vraagt je nu af, wat was het resultaat? Nou, ik voelde me als herboren aan het einde van de sessie een uur later. Frisser, energieker én wijzer. Tijdens de hele sessie vertelde hij veel over de checks die hij uitvoerde, wat hij tegenkwam en wat de mogelijke oorzaken zijn. Vanuit een holistische kijk op brein en lichaam. Dat slaat perfect aan op mijn eigen stijl. En de kosten dan? Slechts EUR 70 voor dit consult van een uur.

Mijn garage is duurder

Het bizarre was dat ik aan het einde van de middag EUR 260 moest afrekenen bij mijn garage. Voor een APK plus een grote beurt. Eigenlijk hetzelfde pakket als bij Jeroen, maar dan een ander prijskaartje J. En mijn eigen gezondheid is uiteindelijk belangrijker dan mijn auto.

Jouw investering meer dan waard

Ik ben dankbaar dat ik heb mogen ervaren wat Jeroen kan bereiken in één sessie. Zijn aanpak neem ik op in het burn-out herstelprogramma wat ik werkgevers aanbied. Daarnaast wil ik het van harte aanbevelen aan iedereen met vage klachten die in het reguliere circuit niet (meer) kan worden geholpen. Als je tenminste wilt investeren in je eigen gezondheid. Want de sessies van Jeroen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Mmm, ik voel een volgende blog opborrelen :).

Nieuwsgierig geworden naar wat Jeroen precies doet? Laat dan hieronder je reactie achter.

Geniet van het leven!

Arjen

* Meer informatie vind je op www.jrhoff.nl.

Bij zijn aanpak gaat Jeroen ervan uit dat het brein van nature het zelfherstellend en genezend vermogen van het lichaam aanstuurt. Er kunnen verstoringen zijn opgetreden waardoor dit herstellend vermogen is geblokkeerd. Die verstoringen worden aangepakt, waardoor het natuurlijk herstel weer wordt opgestart.