Bespaar jezelf de moeite om te zoeken naar allerlei methoden om weer fit en vitaal te worden.
Ontdek hoe je makkelijk zelf je basisenergie op orde brengt met het programma
blanco

Energie Terug online

JOUW PAD NAAR ENERGIE & PLEZIER
blanco

Het programma in het kort:
blanco

Energie Terug BASIS
€ 29,95 (incl btw)

Energie Terug PLUS
€ 99,95 (incl btw)

 • 10 inspirerende video's
 • compleet online werkboek
 • vanaf thuis in je eigen tempo volgen
 • 6 maanden onbeperkte toegang
Energie Terug BASIS
 • 10 inspirerende video's
 • compleet online werkboek
 • vanaf thuis in je eigen tempo volgen
 • 6 maanden onbeperkte toegang
 • PLUS focusgesprek met Arjen (45 minuten)
 • PLUS evaluatiegesprek met Arjen (45 minuten)
Energie Terug PLUS

Ik bepaal nu mijn eigen grenzen
Energie Terug heeft mij geholpen om anders naar mezelf en mijn eigen handelen en denkwijze te kijken. Ik kan nu beter loslaten en bepaal ook mijn eigen grenzen.

Wendy B.
groepsleerkracht

Ik kan nu eindelijk verder bouwen!
Meer innerlijke rust, meer zelfvertrouwen en een meer bewuste leefstijl, dat is wat het Energie Terug mij heeft gebracht. Mijn energieniveau is een stuk stabieler geworden, zodat ik nu eindelijk verder kan bouwen. Arjen heeft een prettige wijze van coachen en presenteren en je kunt rekenen op deskundige en verzorgde feedback. Een aanrader voor wie zichzelf na burn-out een nieuwe start gunt.

Henk
zelfstandig coach & trainer

Heerlijk aan mijzelf werken als mij dat uitkomt
Ik kon heerlijk thuis achter mijn laptop de opdrachten ontvangen en aan mijzelf werken wanneer het uitkwam. De video's in Energie Terug hebben een relaxte sfeer waardoor ik steeds meer plezier kreeg om de volgende stappen te zetten.

Katrien
administratief medewerker

Ik ontwikkelde dit praktische stappenplan zodat je zelf makkelijk je basisenergie op orde kunt krijgen. In korte tijd resultaat bereiken en voor een beperkt budget.


Mijn zoektocht naar een leven vol energie en plezier heeft ruim 15 jaar geduurd. Die tijd wil ik jou ook graag besparen.


Al mijn kennis en ervaring heb ik daarom in dit unieke online programma bij elkaar gebracht. Omdat ik het jou oprecht gun om fit en vitaal te leven en vooral veel plezier te maken!

Arjen
Burn-out specialist

Veelgestelde vragen

 • Q.Wat heb ik nodig om Energie Terug te gebruiken?

  A.Je werkboek met de inspirerende video’s, praktische tips, coachvragen en verdieping staan in een beveiligde omgeving waar je persoonlijk op inlogt. Ook het Energie Terug Forum vind je daar. Dus een computer of tablet met een internetverbinding is voldoende.

 • Q.Hoeveel tijd heb ik per week nodig voor Energie Terug?

  A.Als je het programma binnen een maand wilt doorlopen, reken dan op gemiddeld 2 uur per week. Iets minder of meer kan ook, dat bepaal je zelf. En als er langer dan een maand over wilt doen dan kan dat. Je krijgt 6 maanden onbeperkte toegang tot jouw online werkboek.

 • Q.Kan dat echt mijn Energie Terug in 1 Maand?

  A.JA! De kracht van dit online programma is dat je vanaf dag 1 je basisenergie gaat herstellen. De oefeningen in Energie Terug zijn zodanig opgebouwd dat ze elkaar versterken  Zo bouw je stap voor stap meer energie en plezier op. Een stevige basis die je de ruimte geeft om weer te gaan genieten van het leven.

 • Q.En stel nou dat Energie Terug toch niets voor mij is?

  A.Natuurlijk kan het zijn dat jij ondanks je actieve aanpak merkt dat je basisenergie niet verbetert. Als je mij dat binnen 30 dagen nadat je gestart bent laat weten, dan stort ik direct en zonder discussie het aankoopbedrag op je rekening terug. Ik hanteer de simpele regel: Niet goed? Geld terug!

30 Dagen Tevredenheidsgarantie
Niet goed? Geld terug!

Alleen tevreden deelnemers

Ik wil alleen maar tevreden deelnemers! Als blijkt dat ondanks je actieve deelname jouw basisenergie niet is verbeterd tijdens het Energie Terug programma laat dat dan binnen 30 dagen na je inschrijving aan mij weten. Je ontvangt dan je volledige aankoopbedrag zonder discussie terug. Die garantie geef ik zowel bij het BASIS programma als bij PLUS. Geen kleine lettertjes: Niet goed? Geld terug!

ja ik doe mee basis groot

ja ik doe mee plus groot

Na je aanmelding ontvang je een mail met een bevestiging van jouw deelname en start direct jouw online programma. Twee keer per week krijg je een nieuwe module in je mailbox. PLUS deelnemers ontvangen direct na inschrijving een uitnodiging voor het Focusgesprek. Geniet van het leven en straal!

Arjen Luijendijk