Wat klanten over mij vertellen

“Met een gebrek aan zelfvertrouwen, vol vragen over mijzelf en een verminderde energie kwam ik bij Arjen. Niet omdat ik helemaal opgebrand was of tegen een burn-out aan liep. Maar wel omdat ik merkte dat het niet de goede kant op ging en ik ook niet wist hoe ik dit kon omdraaien. Omdat ik iemand zocht met een wetenschappelijke opleiding en een achtergrond in het bedrijfsleven kwam ik bij Arjen terecht. En daar heb ik geen moment spijt van.

Samen hebben we een 3 maanden plan opgesteld, met het doel om weer ‘terug in mijn kracht te komen’ en mijn zelfvertrouwen te verbeteren. Tijdens de coachingsgesprekken die ik met hem heb gehad heb ik zijn aanpak als prettig, effectief en zeer doelgericht ervaren.

Naast zijn geduld en vermogen om goed te luisteren, is hij doortastend en weet hij de vinger op de zere plek te leggen. Zijn oefeningen zijn praktisch en geven veel stof tot nadenken.

Na 3 maanden voel ik mij veel zekerder, stabieler en heb ik het gevoel weer helemaal in mijn kracht te zitten. Fantastisch natuurlijk en ik kan daarom Arjen van harte aanbevelen aan iedereen die zijn ‘batterij weer even wil opladen’ of een duwtje in de goede richting nodig heeft.”

Accountmanager ICT

“Voordat ik het traject bij Arjen startte zat ik al een paar maanden met een burn-out thuis. De begeleiding door de bedrijfsarts was voor mij niet voldoende en ook was er geen klik met de psycholoog die ik kreeg aangeboden. Ik had behoefte aan een andere aanpak, maar kwam er zelf niet uit.

Via mijn werkgever kwam ik in contact met Arjen. Al tijdens het eerste gesprek voelde ik dat dit was wat ik zocht. Er werd nu echt naar mij geluisterd én ik werd zelf ook aan het werk gezet. Eerst ervoor zorgen dat mijn hoofdpijn en spierpijn minder werd. Daarna leren om beter te luisteren naar de signalen die mijn lichaam geeft. En tenslotte weer de regie terugpakken in mijn leven. Ik ben na 4 maanden weer volledig aan het werk en weet zeker, dit gaat mij niet nog een keer gebeuren!

Het grootste inzicht dat ik heb opgedaan tijdens de coaching door Arjen: Mijn gezondheid is alles, de rest is bijzaak! Als ik niet goed voor mijzelf zorg, dan krijg ik daarvoor de rekening gepresenteerd en dat wil ik niet meer. Daarnaast heb ik ook geleerd hoe ik beter mijn eigen grenzen kan bewaken en dat ik mag genieten van het leven. Als het ook morgen kan, dan laat ik het ook liggen tot morgen.

Arjen heeft zelf ook een burn-out gehad en daardoor merkte ik dat hij heel erg betrokken is en zeer gedreven om mij verder te helpen. Hij kwam met inspirerende voorbeelden en oefeningen. De tijd tijdens de sessies vloog daardoor voorbij en ik ging met meer focus en energie naar huis.

Ik ben dankbaar dat ik dit traject van mijn werkgever aangeboden heb gekregen.”

Service medewerker bank