De band De Dijk bracht het nummer “Wakker in een vreemde wereld” uit in 1987. Ook al was dat 33 jaar geleden de tekst past zo goed bij wat er nu gebeurt om ons heen. Veel mensen worden wakker in deze tijd. Komen erachter dat er iets niet klopt aan wat ons wordt verteld, of het nu over Corona gaat, over de Amerikaanse verkiezingen of wat dan ook. Of nog erger we worden voorgelogen.  Door de mainstream media (MSM) wordt alle informatie geblokkeerd wat niet in lijn ligt met wat de echte machthebbers willen laten zien. Ik voel een grote behoefte om de informatie die ik als betrouwbaar acht met jou te delen met de bronnen die ik heb gebruikt. Mijn vrouw en ik doen al jaren onderzoek naar de feiten die ons worden onthouden in de MSM en ik voel nu een grote behoefte om dit te delen. Deel dit ook met anderen, daar heb je geen toestemming voor nodig van mij. Of reageer voor het aan gaan van de dialoog en wie weet heb jij nog informatie wat jij wilt toevoegen.

Arjen Luijendijk 15 januari 2021

 

Navy seals arrest Hillary Clinton 04mrt21
Hillary Clinton zou zijn gearresteerd en zijn overgebracht naar GITMO in afwachting van een militair tribunaal. Simon Parkes heeft op 06mrt21 bevestigd dat er veel belastend materiaal is verzameld tegen haar, wat verder gaat dan geldzaken en nationale veiligheid

Huge Energy Source Approaches Earth From Behind 16jan21
Voor de nieuwsgierige en/of sensitieve en/of slechtslapende lezers: er was gisteren een enorme energiegolf waarneembaar via satellieten die niet afkomstig was van de zon. Deze meteoroloog legt uit wat hij in de beelden ziet. Mijn bron Georgi Stankov legt het hier uit als de voorbereiding voor The Shift.

The great liberation of planet Gaia is proceeding in full speed
Bericht van Aurora Ray, ambassador of the Galactic Federation met onder meer informatie over Q/QAnon, uitleg over de 3e, 4e en 5e dimensie en niet te vergeten deze affirmatie voor iedereen die de leugens, de vergiftiging en het afpakken van onze krachten en vrijheid zat is:

I AM God.
I AM a sovereign being of the universe.
I AM all that was, is and ever will be.
I AM ready to step into my powers now

Q and QAnon – update Simon Parkes 12jan21
Simon legt uit hoe de Q-beweging is ontstaan (2016) en hoe de organisatie globaal in elkaar zit.

200 generals / Q – update Simon Parkes 11jan21
Vanaf 4:25 legt Simon Parkes uit dat de Q-movement feitelijk is gestart met steun van 200 generaals direct na de moord van JFK, ook al wisten zij dat dit spel jaren zou gaan duren. Uit het boek De macht van de onzichtbare bankiers: via twee executive orders in juni 1963 wilde JFK het drukken van nieuw geld door de overheid laten uitvoeren. Hiermee stelde hij de FED (Federal Reserve) feitelijk eigendom van private bankiers) buitenspel. Vijf maanden later werd Kennedy vermoord. Geen toeval wat mij (red) betreft.
Een nieuw poging om de FED uit te schakelen was op 11 september 2001, zie het kopje Nesara history.

Buitenlandse inmenging in de VS verkiezingen – interview general Flynn
Vanaf 2:30 meldt hij betrokkenheid van Servië, Italie, Spanje, Duitsland (Frankfurt en Berlijn) en niet te vergeten Iran. Op 3 november was dit al bekend bij de FBI en Homeland Security.

Trump will remain in office: site Beforeitsnews 14jan21
Voor veel mensen een grote verrassing: Biden zal niet op 20 januari worden beëdigd, maar Trump blijft de president van de VS. Op deze website vindt je de belangrijkste ontwikkelingen die nu gaande zijn. Het geeft een samenvatting van hetgeen ik de afgelopen maanden al aan onderzoek heb gedaan. Geloof het of niet… de MSM laten hierover niets horen. Ik gebruik deze link om in hoofdlijnen uit te leggen wat er op dit moment speelt:

  • Vanaf 9 januari is Martial Law van kracht in de VS met Trump als Commander in Chief. De “US Corporation” is daardoor stilgelegd.
  • Bijna 200.000 arrestatiebevelen zijn uitgevaardigd en de eerste arrestaties onderin de piramide hebben al plaatsgevonden. Uiteindelijk in de top van de piramide, waaronder (en wederom zal je het niet geloven) namen als Obama, de Clintons, Biden, Harris, Pelosi en een aantal celebrities.
  • Deze arrestaties vinden meestal plaats in combinatie met stroomstoringen in de betreffende landen of grote steden. Deels in de media genoemd in: Rome (Vaticaan), Iran, Pakistan, Frankfurt, Berlijn en Parijs.
  • Er komt een “scare event” aan, waarschijnlijk een aankondiging van een “nuclear alarm”. Bedoelt om de volgende stap uit te kunnen voeren.
  • In een paar dagen zal de MSM (ABC, NBC, CBS, Fox News, CNN en MSNBC) worden stilgelegd of overruled en Trump zal via het Emergency Broadcasting System (EBS) iedereen informeren via telefoon, radio, TV en internet. Ik vermoed dat via Signal deze berichten ook kunnen worden ontvangen op je telefoon.
  • Met deze Presidentiele berichten zal meer informatie worden vrijgegeven waarom al deze maatregelen zijn ingezet. Want er zal nog veel meer worden onthuld dan ik hier nu kan beschrijven.
  • Dit alles als aanzet naar NESARA (zie de links hieronder)

Interview Simon Parkes, Charlie Ward en Doug Billings 15jan21
https://www.simonparkes.org/post/charlie-ward-simon-parkes-doug-billingsSimon Parkes en Charlie Ward delen de informatie die zij hebben ontvangen van hun bronnen pas als ze dit bevestigd hebben gekregen vanuit een andere bron. Op dit moment voor mij de meest betrouwbare nieuwsbronnen.

The Italian Job: onder ede verklaring op 06jan21
Deze verklaring is onder ede vastgelegd op 06jan21 en bevat de bekentenis van een voormalige hoofd van de IT afdeling van Leonardo Spa dat hij in opdracht van medewerkers van de Amerikaanse ambassade in Rome software heeft geïnstalleerd met als doel de stemmen uitgebracht op Donald Trump te switchen naar die van Joe Biden.
Mijn aanvulling (red): deze verklaring was verstrekt aan een aantal congresleden en aan het team van Trump nog voordat de stemming op 06jan21 in het Capitol plaatsvond.

The Italian Job (2): interview Maria Zack bij America Can We Talk 06jan21
Maria Zack in DC oprichter van Nations In Action licht toe wat het onderzoek van haar organisatie samen met Institute For Good Governance heeft opgeleverd, namelijk het laatste puzzelstuk dat in de nacht van 3 op 4 november wel degelijk van buitenaf de verkiezingen zijn gehacked vanuit het buitenland; via het uploaden van software en het gebruik van een Italiaanse satelliet.

Video: A brand new republic (Freedom Force Battalion) 09jan21
In deze video vat deze Amerikaanse vrouw goed samen wat er in de VS staat te gebeuren. President Trump gaat een nieuwe regeringsvorm opzetten.

NESARA: History and true story
Wat ons nooit is verteld over de Nesara plannen, namelijk de Federal Reserve in de VS terugbrengen onder staatstoezicht. Nu is de Federal Reserve feitelijk eigendom van private bankiers. De laatste keer dat Nesara naar buiten zou worden gebracht was op 11 september 2001!

NESARA: Full text of the National Economic Stabilization and Recovery Act
De oorspronkelijke test van Nesara met onder meer een nieuwe munt, een jubilee (kwijtschelden schulden), Federal Reserve onder staatstoezicht en een beperkte rol voor banken.

 

 

 

Leave A Comment

Laat een reactie achter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk alle reacties

Delen?