Ik kan niet meer doen of het me niet aangaat.

Ik kan niet meer doen of het alleen buiten mij om gebeurt.

Ik kan niet meer doen of het maar voor even is; het zo weer over gaat.

Ik kan niet meer geloven dat het allemaal voor ons bestwil is.

Ik kan niet langer aanzien dat mensen financieel en sociaal ten gronde gaan.

Ik kan niet langer m’n mond houden.

Daarom stuur ik je deze brief

Nu net voor de verkiezingen? Ja, nu. Politiek had niet eerder zo m’n interesse als nu. Ik zie dat politici, inmiddels demissionair notabene, zich het recht toe-eigenen én krijgen, om nu al een jaar lang de baas te spelen over onze samenleving; over ons leven. Over jouw en mijn leven, en dat van onze kinderen. Nogal autoritaire bazen. Zij dicteren maatregelen waaraan wij, hun medewerkers schijnbaar, ons aan dienen te houden.

Zo niet krijgen we straf: een berisping, een geldboete, worden we buiten gesloten, voor wappie uitgemaakt, krijgen we klappen, wordt ons de mond gesnoerd, krijgen we geen baan meer, mogen we niet meer buitenshuis eten, niet meer naar het theater, niet meer naar de sportschool, vul zelf maar aan. En dat alles voor een variant van een virus wat al sinds mensenheugenis bestaat. Waar sommige mensen ziek van worden. En ja, waar sommige mensen aan sterven. Allemaal niet anders, niet meer en niet minder dan al eeuwen voorheen. Daarvoor wordt wereldwijd de maatschappij en de economie ten gronde gericht. Worden massaal mensen in sociaal isolement gebracht; met grote eenzaamheid als gevolg. Moeten mensen alleen sterven. Gaan ondernemers en masse failliet, al heeft het CBS het nog niet in haar cijfers opgenomen.

De maatregelen die door onze politieke bazen zijn verordonneerd hebben ervoor gezorgd dat massa’s mensen, honderdduizenden zo niet een miljoen of meer in Nederland, financieel, sociaal en emotioneel aan de grond zitten.

Wil jij de bazen die dit veroorzaakt hebben terug, vraag ik je?

Ik niet. Wie dan wel, dat laat ik aan jou over. Wat je ook gaat stemmen, doe het deze keer onder voorwaarden. Daarmee gaat jouw stem niet verloren. Lees je in, in wat dit inhoudt. Ik heb dat gedaan, en doe dat dus.
Wie zijn onze politici?

Als je meer wilt weten over de karakterstructuur van de huidige politici, enkele uitzonderingen daargelaten, beveel ik je aan om naar dit interessante interview te luisteren met de deskundige psycholoog Jan Storms. Hij is gespecialiseerd in de psychopathische persoonlijkheidsstoornis.

Weten is meten

Wanneer je meer wilt weten over wat dat corona-virus nou eigenlijk is: lees dan het boek van Prof. Sucharit Bhakdi, micro-bioloog: “Corona unmasked”. Binnenkort ook in het Nederlands.


Laat je niks wijsmaken

Heb je je ook afgevraagd wat er achter de in politieke kringen veel gebezigde oneliner Build Back Better zit? Lees dan het boekje van Klaus Schwab, de voorzitter van het World Economic Forum (WEF): ‘Covid-19, The Great Reset’. Hier gratis en voor niets. Zijn droomwereld is zeker niet de mijne.

Bedankt

Ik dank je dat je deze brief tot het einde toe gelezen hebt. Ik hoop van harte dat Nederlanders en masse laten weten dat ze hun vrijheid NU terug willen. Ik wel in ieder geval. En jij?