Burn-out behandeling

Kom je erachter dat je aan een burn-out lijdt? Een burn-out komt niet vanuit het niets. Waarschijnlijk voelt dat wel zo. Tijdens deze realisatie heb je echter al een gedeelte achter de rug. In de fase die voorafgaat aan een burn-out lijd je namelijk aan overspannenheid. Juich echter niet te vroeg. Als je geen gehoor geeft aan de klachten die hieruit voortvloeien kan deze overspannenheid overgaan in een burn-out. Het verschil tussen overspannen en een burn-out is dat overspannenheid omkeerbaar is en een burn-out niet. Ontdek wat je kan doen om burn-out klachten te verhelpen.

Een burn-out verhelpen door deze energetisch te behandelen

In de meeste gevallen ontstaat een burn-out op het werk. Het is namelijk de meest voorkomende beroepsziekte en ontstaat door spanning ten gevolge van de gebeurtenissen, verplichtingen en problemen die op een gegeven moment zijn tol eisen. Er gaan jaren overheen waardoor je langzaam opgebrand bent. De beste remedie tegen een burn-out is een behandeling ondergaan die ruimte biedt voor rust. Echter blijft een actieve houding van groot belang. In het programma Energie Terug online ga je aan jezelf werken en breng je je basisenergie terug.

Kan ik mijn burn-out zelf behandelen?

Om zelf een burn-out te behandelen is het van cruciaal belang om afstand te nemen van hetgeen dat de burn-out heeft veroorzaakt. Uit de praktijk blijkt echter dat burn-out patiƫnten vaak niet in staat zijn om het probleem zelf aan te pakken. Het is vaak de omgeving die je aanraadt om aan de rem te trekken en ook tijdens het herstel ben je in grote mate afhankelijk van anderen. Raadpleeg daarom een huisarts, psycholoog, bedrijfsarts of een maatschappelijk werker. Maar het liefst iemand die gespecialiseerd is in het verhelpen van burn-out klachten.

Meer weten? Neem dan contact met mij op!

Lijd je aan een burn-out en wil je hier vanaf? Wacht dan niet langer en neem contact op met mij. Ik ben een burn-out specialist en meer dan geschikt om je te helpen bij je herstel. In een gratis gesprek van 45 minuten bied ik een advies aan waar je wat mee kan. Contact opnemen kan door middel van het contactformulier. Ik sta graag voor je klaar!