Burn-out behandeling

Ik heb een burn-out, wat nu?’ Veel mensen kampen met deze vraag. Je bent dus niet de enige. Een burn-out ontstaat door langdurige blootstelling aan een grote hoeveelheid stress en oververmoeidheid. Wanneer je een burn-out hebt voel je je fysiek en mentaal uitgeput. Daarnaast heb je geen energie of motivatie meer om dingen te doen. Ik, burn-out specialist Arjen Luijendijk, helpt jou met het herstel van jouw burn-out door middel van een burn-out behandeling.

Eerste stap naar jouw burn-out herstel

Wanneer je met een burn-out kampt wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Echter is het goed om eerst de volgende vragen te beantwoorden:

 • Wat maakt dat ik opgebrand ben?
 • Wat wil ik eigenlijk in dit leven?
 • Hoe stel ik me vanaf nu onafhankelijk op van wat anderen van mij vinden?

Tijdens mijn burn-out therapie beantwoorden we samen deze vragen om zo de eerste stap naar jouw burn-out herstel te zetten.

Online burn-out programma

Voordat we de burn-out behandeling beginnen heb je de mogelijkheid om een gratis adviesgesprek aan te vragen. Dit kun je hier doen! Het gesprek vindt plaats via Skype of de telefoon. Hierin bespreken we samen jouw situatie, wat belangrijk is voor het bepalen van de juiste burn-out behandeling. Daarnaast kun je ook deelnemen aan het online programma. Dit programma bestaat uit een online werkboek en verschillende video’s die erop gericht zijn om jou te helpen herstellen van jouw burn-out. Tevens heb je tijdens dit programma de mogelijkheid om een focusgesprek en evaluatiegesprek met mij aan te vragen. Je kunt je hier inschrijven voor het programma. Tot slot kun je hier het gratis E-Book aanvragen met praktische tips, prikkelende vragen en oefeningen.

Neem contact op!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op! Ik help je graag met het herstel van jouw burn-out.

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Bericht