Overspannenheid

Tijdens de behandeling tegen overspannenheid kom je symptomen tegen die je hoogstwaarschijnlijk nog niet eerder hebt opgemerkt. Erachter komen dat je lijdt aan overspannenheid is niet eenvoudig. Tot de welbekende kenmerken van overspannen zijn behoren onder andere negeren en een gevoel van oververmoeidheid. Dat eerste weerhoudt je ervan om actie te ondernemen. Door een behandeling te ondergaan ontdek je hoe je je daadwerkelijk voelde voordat de maat vol werd en wat je kan doen om jezelf te verbeteren.

Hoe ziet een overspannen behandeling eruit?

Men denkt dat enkel voldoende rust nodig is om van het overspannen gevoel af te komen. Niets is echter minder waar. Het is nodig om actief bezig te zijn om op deze manier het kwaad te kunnen overwinnen. Belangrijk is wel om hier voldoende tijd voor te nemen. Overspannenheid wordt vaak veroorzaakt door situaties op het werk of door te veel bezig te zijn. Neem daarom een pauze van je werk om je volledig te kunnen richten op je herstel. Tijdens je herstel onderga je een behandeling en dienen zich naast fysiek herstel drie vragen aan: wat maakt dat ik opgebrand ben, wat wil ik eigenlijk in dit leven en hoe stel ik me vanaf nu onafhankelijk op van wat anderen van mij vinden? In een 45-minuten durend gratis adviesgesprek bespreken we jouw situatie en specificeer ik hoe een behandeling eruit ziet.

Zonder overspannen behandeling naar burn-out en niet gemakkelijk terug

Tegelijkertijd is behandeling tegen overspanning de beste manier om een burn-out te voorkomen. Overspannenheid doet zich namelijk een fase eerder voor en biedt anders dan tijdens een burn-out de mogelijkheid om verandering in de situatie te brengen. In tegenstelling tot overspannenheid is de weg naar een burn-out namelijk in bijna ieder geval een proces dat doorlopen moet worden om er vanaf te kunnen komen. Voorkom dat het van kwaad tot erger wordt en onderneem actie zolang het kan.

Meer weten? Neem dan contact met mij op!

Ik, Arjen Luijendijk biedt een behandeling tegen stress, overspannen zijn en een burn-out. Net zoals jij heb ik helaas hetzelfde door moeten maken. Ik ben er echter doorheen gekomen en voel me sterker dan ooit. Precies datzelfde gevoel gun ik jou. Graag verzoek ik je om contact met me op te nemen door middel van het contactformulier waarna we samen aan jouw herstel gaan werken.