Zou je best wel gezond(er) willen eten en drinken, maar zie je door de bomen het bos niet? Zou je er wél aan willen beginnen als je een hand-out had waarin werd uitgelegd hoe, zonder dat je zelf op onderzoek hoeft uit te gaan? Nou, dan is het nu zover.

Mijn vrouw,, life style coach van beroep, heeft een hand-out geschreven gebaseerd op wetenschappelijke weetjes gekoppeld aan 20 jaar ervaring op het gebied van voeding en gezondheid. Deze hand-out krijg je nu van ons cadeau.

Mijn vrouw is net zo min als ik een puritein. Je hoeft dus geen veganist of raw fooder te worden om gezond te eten en drinken. Als je wel je bijdrage wilt leveren aan een schone, gezonde en respectvolle samenleving, dan is reductie van vlees- en zuivelconsumptie wel een vereiste. Het mooie is, dat je daarmee meteen ook je eigen gezondheid van dienst bent.

Door gezond te eten en drinken blijf je gezonder en heb je meer energie om de dingen te doen die je wilt doen. Als je gezond gaat eten en drinken terwijl  je in een burn-out zit, herstel je sneller.

Om je op weg te helpen vind je in de hand-out ook een reeks basis-recepten. Hartstikke handig als je weinig tijd of energie hebt en/of niet van koken houdt.

Je doet ons een groot plezier als je feedback op de hand-out wilt geven. En als je ermee aan de slag gaat horen we t.z.t. graag een keer je ervaringen. Schroom niet de hand-out uit te delen. Iedereen kan erbij gebaat zijn.