Burn-out herstel

Voel je je fysiek en mentaal uitgeput? Heb je geen energie of motivatie meer om dingen te doen? Dan is de kans groot dat je een burn-out hebt. Een burn-out ontstaat door langdurige blootstelling aan een grote hoeveelheid stress en oververmoeidheid. Hoe nu verder? Ik, burn-out specialist Arjen Luijendijk, help jou met jouw burn-out herstel!

Wat is een burn-out?

Burn-out betekent letterlijk dat je opgebrand bent en geen energie of motivatie meer hebt voor sommige bezigheden. Je bent fysiek en mentaal compleet uitgeput. Het aantal Nederlanders met burn-outklachten stijgt enorm. Één op de zeven mensen in Nederland heeft last van burn-outklachten. Jij bent dus niet de enige! De belangrijkste oorzaak van een burn-out is vaak dat je de balans kwijt bent tussen wat je moet doen en wat je ervoor terugkrijgt. Een goed evenwicht hiertussen is belangrijk en wanneer dit verstoord wordt kan dit zorgen voor stress en oververmoeidheid.

Hoe nu verder?

Bij een burn-out dienen zich naast fysiek herstel vaak drie vragen aan: ‘wat maakt dat ik opgebrand ben, wat wil ik eigenlijk in dit leven en hoe stel ik me vanaf nu onafhankelijk op van wat anderen van mij vinden?’ Ik help jou bij het beantwoorden van deze vragen en bij jouw burn-out herstel. Allereerst heb je de mogelijkheid om een gratis adviesgesprek aan te vragen. Dit gesprek vindt plaats via Skype of de telefoon waarin we samen jouw situatie bespreken. Daarnaast kun je ook deelnemen aan het online programma. Dit programma bestaat uit 10 inspirerende video’s met een compleet online werkboek. Dit is alles wat je nodig hebt om zelf succesvol je energie en plezier terug te krijgen! Ook heb je bij dit programma de mogelijkheid om een focusgesprek en evaluatiegesprek met mij aan te vragen! Hierin wordt je van een persoonlijk advies voorzien om jou op weg te helpen. Tot slot kun je als het gratis E-book aanvragen!

Neem contact op!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op middels het contactformulier. Je kunt ook direct contact met mij opnemen via 030-7555377 of mail@arjenluijendijk.nl.